Anyagi gondok nélkül élt egy jóravaló családban, és mégis ilyen aljasságra vetemedett az a fiú, aki 22 ezer forintért megölte a kaposvári trafikos lányt!

Új életet szeretett volna kezdeni – ami egy másik élet kioltásával járt, de ez nem zavarta…
Vajon honnan volt a minta?
Csak nem a TV-ből, ahol még a pozitív hős is gyilkológép, nem mellesleg pedig sztárok és példaképek ezek, még ha nem is az a kifejezett cél, hogy ölni tanítsanak.
Egyre többen vesztik el kapcsolatukat a valósággal, de a legszörnyűbb, hogy alig van elrettentő és visszatartó erő!

Manapság a megszokott filmes sémák érvényesülnek, ahol nem a bűnelkövetés utáni büntetést vagy a bűnhődés kegyetlen folyamatát, hanem a várható előnyöket sejtetik. Ha pedig mégis a börtön kerül képbe, abból csak a kényelem és a gondtalan kitartottság kerül bemutatásra, mint valami pozitívum.
Döbbenet ez, de az is, hogy manapság azért állnak sorba az elítéltek a Strasbourgi bíróságon, hogy a börtönbeli kényelmetlenségekért kártérítést követeljenek – és hihetetlen, de meg is kapják!!!

Ha ez továbbra is így megy, a bűnözés a megélhetés egyik mintájává válik, és jaj akkor a jóérzésű, tisztességes emberek társadalmának. De mi ezt nem szeretnénk, és azt sem, hogy nekünk kelljen félni! Ezért is itt van végre az ideje a legsúlyosabb bűncselekményektől való példás elrettentésnek.

Aki egyetért CSATLAKOZZON, töltse le és írja alá a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest