Jó lenne, ha végre a brutális bűnözőktől is megvédenének bennünket a halálbüntetés visszaállításával…

'Völner Pál szerint, aki az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára, ha tavaly a kvóta népszavazás érvényes lett volna, akkor törvény akadályozná meg, hogy az unió olyan személyeket erőszakoljon Magyarországra, akiket nem akarunk befogadni.
A kormány szerint a kényszer-betelepítés sérti hazánk érdekeit, és azt tartja a legfontosabbnak, hogy a magyarok dönthessék el, kik telepedhetnek le Magyarországon.
Nemet kell mondani arra, hogy az unió elvonjon Magyarországtól olyan döntési lehetőségeket, ami a társadalom egészét érinti. Magyarország az Európai közösség tagja kell legyen, de szerinte ez nem azt jelenti, hogy nem emelhetjük fel a szavunkat, ha az érdekeink ütköznek. Magyarország kicsi pont az unió térképén, de már többször bebizonyítottuk, hogy adott esetben a kisebbek is irányt mutathatnak, akár az egész közösségnek…
'

MILYEN SZÉP SZAVAK! Olyan jó ezt hallani…
De egy dolgot mégsem értek! Miért van az, hogy egy olyan kérdésben, mint a halálbüntetés visszaállítása, a hatalmas társadalmi igény ellenére mégsem tesznek semmit?! Még annak ellenére sem, hogy állítólag a jobboldal is a visszaállítás mellett van, sőt maga Orbán Viktor is kijelentette már többször, hogy „El kell gondolkodni a halálbüntetés visszaállításáról”, hiszen konkrétan ezt mondta:
„A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani! Ezzel foglalkozni kell, és világossá kell tenni a bűnözők számára, hogy Magyarország semmitől sem riad vissza, hogyha arról van szó, hogy megvédjük a saját polgárainkat.”

Ezek szerint csak átverésről és szemfényvesztésről van most is szó, hiszen a tavalyi népszavazás nem volt más, mint a 2008-as vizitdíjhoz hasonló kampányfogás, a választási pozíció megerősítésére! Mert ha nem így lenne, akkor a halálbüntetés kérdését is felvették volna a szavazólapra, hiszen a betelepítési népszavazás is uniós alapokmányokba ütközik!
Ezzel mindkét neuralgikus problémát el lehetett volna intézni egy csapásra, hiszen éppen Völner Pál mondja a fentebb leírtakban, hogy „Magyarország az Európai közösség tagja kell legyen, de ez nem azt jelenti, hogy nem emelhetjük fel a szavunkat, ha az érdekeink ütköznek!
Márpedig a halálbüntetés kérdésében is ütköznek az érdekeink – sok más európai országgal együtt! -, ezért itt az ideje ezt a kérdést is rendezni, amiben Magyarország úttörő szerepet játszhat! Meg kellene végre hajolni a nép akaratának, hiszen ettől demokrácia a demokrácia…
Az uniónak pedig kötelessége ezt elfogadni, mert Magyarország egy szuverén állam, és egyelőre még úgy tudjuk, hogy itt is a népfenség elve érvényesül, és mi magunk alkotjuk a törvényeinket!

Ezért kedves kormány, kedves Fidesz, és kedves jobb oldal, eljött az ideje annak, hogy ne  csak beszéljünk, hanem tegyünk is valamit a brutális bűnözők megfékezésére! Ezt kívánja a magyar nemzet, és azért gyűjtjük az aláírásokat, hogy végre ez a fontos kérdés is egyszer a szavazólapokra kerüljön!

MERT A TISZTESSÉG ÉS A NEMZET IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉG EZT KÍVÁNJA!

Aki egyetért ezzel CSATLAKOZZON, töltse le és írja alá a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzanak az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest