Székesfehérvár mellett, a Sárréten ölték meg ifjabb Tóth Tamást vadásztársával, Izsó Lászlóval együtt.

A hivatalos verzió szerint az elkövetők, Donászi Aladár és Bene László állítólag egy bányavállalat pénzszállítója ellen tervezték azt a rablást, ami előtt 1992. november 8-án Sárszentmihály közelében lőgyakorlatot tartottak, ahol a két vadász a lövéseket hallva feléjük tartott, és félve a lebukástól úgy döntöttek, hogy megölik őket.
A bűncselekmény után a rendőrség a helyszínen hagyott lőszermaradványok alapján megállapította, hogy a „skálás” gyilkosok ugyanazok, akik ezen napon végeztek a fiatal vadászokkal.

A helyszín nem messze volt Bene seregélyesi házától, ahol ki akarták próbálni, hogy a fegyvereik mennyire hatékonyak egy pénzszállító autó karosszériája ellen. A közelben az Alba Regia Vadásztársaság 8 vadásza hajtott madarakat és meghallották a lövéseket. Ifjabb Tóth Tamás és Izsó László egy UAZ-ba ülve úgy döntöttek, hogy elzavarják az orvvadászokat és a helyszínre siettek. Valószínűleg szóváltás, majd vita alakult ki Benéék és a vadászok között, majd tűzpárbajra került sor, melynek következtében mindkét vadász életét vesztette.

Donászi és Bene több későbbi interjúban is igazi férfinak, hősnek nevezte ifjabb Tóth Tamást a „helytállása” miatt. A gyilkosságot ugyan bevallották, mégis van néhány olyan részlete az ügynek, amik talán több, mint furcsaságok.
Ezek a következők:

- Sárszentmihály és Seregélyes Székesfehérvár külterületén, csak 25 kilométerre van egymástól, és mivel ifjabb Tóth Tamás apja Sárszentmihály polgármestere volt, ezért feltételezhető, hogy Bene László ismerte őt, ami megdönti azt a teóriát, hogy ismeretlen „vadorzók” találkoztak a vadászokkal.
- A helyszínelést este az átnedvesedett talajon folytatták le, emiatt a rendőrök összetaposták és értékelhetetlenné tették helyszínt.
- A helyszínelés ideje alatt a vadásztársasággal tartó osztrák vendégvadász kihallgatás nélkül elment Ausztriába.
- A 8 tagú vadásztársaság szintén lövöldözött madárhajtás közben, ami messze elhallatszott a környéken (így hallották meg ők is Benééket), a bűnözők azonban nem mentek el, hanem tovább próbálgatták a fegyvereiket,
- A gyilkos tűzpárbajt meghalló többi vadász közül aki elsőként ért a helyszínre, Benééken kívül még három terepruhás alakot is látott, akik beugráltak egy autóba, és a leghátsó erősen sántított, aztán gyorsan eltűntek az erdőben. Emiatt később még az illetőt gyanúsította meg a rendőrség hamis tanúzásért!
- A közelben gombászott egy másik társaság is, akik közül senki nem került kihallgatásra a nyomozás során!
- Bene és Donászi azt vallották, hogy az UAZ vezetőülés felőli bal oldalán lőtték le Izsó Lászlót, a másik oldalon pedig ifjabb Tóth Tamást, de a testek pont fordítva helyezkedtek el a helyszínen.
- A vadászokat oldalról és hátulról érték a halálos lövések, így a tűzpárbaj teóriája is erősen sántít.
- Egy tanú szerint, aki a közeli sárpentelei parkerdőben volt a gyilkosság idején, fekete ruhás, símaszkos emberek mászkáltak az erdőben.

Hogy mi az igazság, azóta sem derült ki, de vannak olyan teóriák, ami szerint a vadászok egy fegyverüzlet kellős közepébe csöppentek, és ennek során olyan embereket láttak meg, akiket nem lett volna szabad. Egy dolog biztos, a két fiatal vadász értelmetlen és kegyetlen halált halt aznap, valószínűleg azért, mert rosszkor voltak rossz helyen...