Még börtönben sem volt, csak intézeti gyógykezelésen...

A 13 éve meggyilkolt Beatrix története máig beszédtéma, ami nem csoda, hiszen a most 35 éves T. Béla elkövető több, mint 10 éve már szabadlábon van, és zavartalanul éli az életét, mint ha mi sem történt volna.
Pedig a lelkén kegyetlen bűn szárad, hiszen 2003. augusztusában brutálisan gyilkolta meg a kisvárdai menyasszonyát, Beatrixot, aki akkor 22 éves volt.

A gyilkos férfi a bestiális kegyetlenséggel elkövetett bűncselekményt drog és alkohol hatása alatt tette Fényeslitke határában. A bűntény során iszonyatosan megkínozta a menyasszonyát: a nemi szervébe botot dugott, a szemét kiszúrta, és mindezek után még az autójával is többször áthajtott rajta, végül pedig a holttestet felgyújtotta!

A gyilkost a bíróság beszámíthatatlannak ítélte, és 2 év gyógykezelés után szabadlábra helyezte. A férfi azóta a szülei gyámsága alatt áll, és szülőfalujában boltot üzemeltet a családjával. Vállalkozik, pályázatot nyer és még az autóvezetéstől sem tiltották el a börtönt hasadásos tudatzavarra hivatkozással könnyedén megúszó férfit.
Itt tart a döbbenetes magyar igazságszolgáltatás, hogy egy ilyen embertelenül brutális gyilkosság elkövetője nem csak élvezi a szabadságot, de büntetlen előélettel él és virul a szülőfalujában…

Aztán jött 2018. január 20-a:

Halálra szúrta édesapját T. Béla Tornyospálcán - tájékoztatott a rendőrség.

A tettes otthonában, előzetes szóváltás nélkül késsel többször megszúrta a 64 éves apját, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az elkövetőt elfogták és előállították.

A mindmáig büntetlen előéletű T. Béla most másodszor is gyilkolt. 15 évvel ezelőtt bestiális kegyetlenséggel a menyasszonyát ölte meg, ami után beszámíthatatlannak ítélte a bíróság, és pár évnyi gyógykezelés után szabadlábra, a szüleinek gyámsága alá helyezték, és a korábbi gyilkosság helyszínéhez közeli szülőfalujában laktak, Tornyospálcán.

„Ez országunk törvénye! Megúszhatja, két év megfigyelés és mehet újra gyilkolni. Ez ma Magyarország igazságszolgáltatása.”

TE MIT TENNÉL EZZEL A GYILKOSSAL?