Csak 19 év után került pont egy ok nélküli, de annál brutálisabb gyilkosság végére.

Az elsőfok után egy évvel végre lezárult a nagyszüleim gyilkosának másodfokú pere. Az ítélet 19 év fegyház, de az aljas gyilkos 12 év múlva szabadulhat jó magaviseletért!!! Már előzetesben is ült 2,5 évet, ami beleszámít a büntetésébe.

ELŐZMÉNYEK:

'Rokonaik találták meg az idős házaspár holttestét 1995. május 21-én a Budapest XIV., Emília utcai házukban. A 79 éves férfit és 74 éves feleségét az akkor még ismeretlen tettes többször bántalmazta és több késszúrással megölte. Az eljárást a nyomozóhatóság 1997. május 9-én megszüntette, majd 2014 februárjában új információ merült fel az üggyel kapcsolatban, ezért a Fővárosi Főügyészség a nyomozás folytatását rendelte el.

A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói megállapították, hogy W. Csaba László 1995. május 20-án meglátogatta az idős házaspárt, akiknek pár ezer forinttal tartozott. A 79 éves férfival szóváltásba keveredett, mivel a kölcsönkért összeget nem tudta visszaadni. Az idős férfit megütötte saját sétálóbotjával, aki ennek következtében a földre esett. Felesége megpróbált a védelmére kelni, azonban a magához vett sodrófát támadója kicsavarta a kezéből és azzal bántalmazta az asszonyt. Ezt követően elővett egy kést a konyhaszekrényből és azzal többször megszúrta mindkét sértettet, akik a helyszínen életüket vesztették. A helyszínt a terhelt csak órákkal később hagyta el, még átkutatta a lakást készpénzért, rágyújtott több cigarettára, a házaspár kulcsával bezárta a kaput és a kulcsot egy lefolyóba dobta, majd Sepsiszentgyörgyre utazott.

W. Csaba László a 2014. áprilisi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését és részletes vallomást tett. A 38 éves gyanúsítottal szemben a több emberen elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - előzetes letartóztatása mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le.'

Az ítélettel kapcsolatban kettős érzések uralkodnak bennem. Nézzük először a jót.
Nagyon örülök, hogy 19 év után elkapták ezt az alávaló, mocskos szennyet, és annak is, hogy nem hittek a szánalmas hazugságainak, amivel az igen tisztelt védője tanácsára kábította a bíróságot és bennünket. Azt mondta, mégsem ő ölte meg papámékat, annak ellenére, hogy elfogásakor a rendőrségen részletes, mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett.

Nem örülök viszont annak, hogy voltak enyhítő körülmények, mint például az idő múlása! Könyörgöm ez miért számít enyhítésnek? Hiszen 19 évig úgy élt közöttünk becsületes emberek közt, mint egy ártatlan, jó ember. Családot alapított, dolgozott stb, miután összevert és agyonszurkált két idős embert! Szóval örültem volna egy szigorúbb ítéletnek, mondjuk egy életfogytiglannak, de a legboldogabb akkor lettem volna, és akkor lennék, ha neki is a HALÁLBÜNTETÉS lett volna a „jutalma”!
Mindazok miatt, amit a nagyszüleimnek el kellett szenvedniük, és azért a 19 évnyi szörnyű bizonytalanságért, amit nekem és a családomnak el kellett szenvednünk.

Én teljes erőbedobással a halálbüntetés mellé állok, és segítek amiben csak tudok, hátha sikerül végre elérni ezt annak ellenére, hogy az EU-ban vagyunk. Az ilyen mocskos gyilkosoknak amilyen WENZL CSABA LÁSZLÓ is, nem a fegyházban lenne a helye, hanem a föld alatt jó mélyen, sőt két ember életének brutális kioltásáért inkább még kínhalált érdemelne!

Próbáltam mindezt harag nélkül megírni, de sajnos nem sikerült. Az első sorból nézném végig a kivégzését, ha lenne rá módom. Gyűlölöm őt, amiért ok nélkül és értelmetlenül megölte szeretett papámat és mamámat, és azért is, mert gyerekként látnom kellett őket vérbe fagyva, kegyetlenül meggyilkolva… Ez a kép sajnos sohasem fog kitörlődni az agyamból!

A posztraumás sokk hozadékait pedig életem végéig viselnem kell az alávaló véglény miatt. Borzalmas volt öt alkalommal is látni őt a bíróságon, és hallgatni az ostoba hazugságait. Azt gondolom, megjártam a poklok poklát, és viselnem kell ezt a szörnyű tehet egy életre, és szinte kész csoda, hogy még épelméjű vagyok. Ezért büszke vagyok arra, hogy a sok megpróbáltatás ellenére is EMBER tudtam maradni.

Végezetül pedig, ha úgy gondolják, nézzék meg a bíróságon és a tárgyalás másnapján készült riportokat:

http://tenyek.hu/krimi/211500_cigarettaja-buktatta-le-19-ev-utan.html

http://atv.hu/videok/video-20160530-tetthely-1-resz-2016-05-27

Szalai Dóra – akitől a nagyszüleit vette el egy aljas gyilkos...