Magyarországon vagyunk, ahol a belügyminiszter szerint rend van!!!

Egy kis ízelítő a humánus, liberális és „modern” európa végtermékeiből…

I. Biciklizés közben raboltak ki egy 76 éves nőt a Hajdú-Bihar megyei Polgáron, aki mellé szintén kerékpárral hajtottak a tettesek. Amikor az idős asszony mellé értek, a bicikli kosarából kivették a táskáját a benne lévő pénztárcával, készpénzzel és okmányokkal együtt.

Megjegyzés: Könyves Kálmán idejében még nagyon jó hatásfokkal tudták kezelni az ilyen problémákat. Akkor ugyanis a lopásért kézlevágás járt! És ha valaki erre azt mondaná, micsoda brutális kínzás volt, az nagyon téved! Ugyanis ez egy logikus eljárás, mivel nem a fájdalom miatt találták ki, hanem abból az ésszerűségből, hogy egy kézzel sokkal nehezebb, szinte lehetetlen már lopni, így ezt a jövőre nézve ki is küszöbölték. Ha ezekkel is ezt tennék, valószínűleg nem lennének visszaesők, és különösen kerékpárral nem tudnák ezt újra megtenni…
ENNEK PEDIG NORMÁLIS EMBER CSAK ÖRÜLNI TUD!

II. Végre elkaphatják a környéket rettegésben tartó szatírt – gondolták naivan a békásmegyeriek, mivel kiderült, hogy a rendőrkapitányságon volt az aberrált állatot. A rém miatt összefogtak egy közösségi oldalon, mert több nő is jelentkezett, mert molesztálta őket a férfi, és féltik a gyerekeiket is.
De az örömük hamar elszállt!
Mert a környéken csak hátizsákos rémként emlegetett férfi hiába csalja el, alantas módszerekkel a kicsiket, majd simogatja őket, a rendőrség nem tesz semmit, mert nincs a történtekre bizonyíték.
De most kapaszkodjon meg mindenki, ugyanis a rendőrségen nem azért volt ez a beteg állat, mert letartóztatták, hanem még ő tett feljelentést!!! Nem találják ki, hogy miért:

Egy szemtanú elmondta, hogy szörnyű perceket élt át, mert ez a férfi a H5-ös HÉV-en mindenki szeme láttára elégítette ki magát, akit aztán elkezdtek ütni-verni, és hívták rendőröket is. De aztán megtudták, hogy a férfi a Tímár utcai rendőrkapitányságon nem azért volt, hogy lecsukják, hanem feljelentést tett, mert megverték…

Megjegyzés: Könyves Kálmán hatásos törvényét erre az esetre is remekül lehetne alkalmazni, és valószínűleg az érintetten kívül az senkinek nem fájna, hogy amit ilyen esetben levágnának, abból csak egy van!
Így ez esetben már egészen biztos, hogy nem lenne visszaeső, és nem tudna már ilyesmiket újra megtenni…
ENNEK PEDIG NORMÁLIS EMBER CSAK ÖRÜLNI TUD!

III. A fővárosi 95-ös busz sofőrje jegyváltásra szólított fel egy csoportot, melynek tagjai emiatt letörtek egy karfát, és azzal kezdték ütni a buszvezetőt, akit a mentők kórházba szállítottak.
Megjegyzés: És persze mi erre a megoldás? Megkezdik a biztonságos, zárt fülkék és a kamerarendszerek telepítését, nyilván jó sok pénzért.


Megjegyzés: Pedig egy jó törvény sokkal olcsóbb, de annál hatékonyabb megoldás lenne! Megkérdezzük Könyves Kálmánt, hogy mit tanácsolna? A kézlevágás elég univerzálisnak tűnik, ebben az esetben is csökkenne a visszaesők száma…
ENNEK PEDIG NORMÁLIS EMBER CSAK ÖRÜLNI TUD!

És még nincs vége a napnak!

IV. Nyíregyháza kertvárosi részén, egy ott lakó házaspárt a gyermekeik szeme láttára lőttek agyon, akik sokkos állapotba kerültek! A szörnyűségek után az egyik kislány rohant az utcára segítségért, majd a szomszédok meglátva a vérbe fagyott, fejbe lőtt szülőket, hívták a rendőrséget.
Később megállapították az elkövető személyét, aki Dr. Stamatiu Dan 54 éves román állampolgár, a sátoraljaújhelyi kórház orvosa. A mészárlást szerelemféltés miatt tette!
Megjegyzés: Orvos lévén még ügyvéd sem kell majd neki ahhoz, hogy egy szép mesét adjon elő arról, hogy nem volt tudatánál. De egyébként akkor mi van? Tudattalanul tán ölhettünk?
Egy biztos, ha az ilyeneknek halálbüntetés lenne a megérdemelt jutalmuk, eszükbe nem jutna, hogy bárminek a reményében is abba ringassák magukat, hogy ők úgyis megússzák élve az egészet.


És végül az örök és nagyon súlyos kérdés: az áldozatok innentől hogy érvényesíthetik a jogaikat? Bárki is vissza tudja adni őket a hétéves ikerpár gyermekeiknek?
Ha a brutális és hidegvérű gyilkosságért - különösen kettőért - humánus akasztás járna, kiküszöbölhetnénk minden további bűncselekmény elkövetését…
ENNEK PEDIG NORMÁLIS EMBER CSAK ÖRÜLNI TUD!

De ez az ország, a gyenge törvények és a szánalmas igazságszolgáltatás NEM A NORMÁLIS EMBEREKET, hanem a bűnözőket védi, segíti és szolgálja!!!

Aki egyetért velünk CSATLAKOZZON, töltse le és írja alá a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest