Ha egyetért velünk, csatlakozzon hozzánk A HALÁLBÜNTETÉS VISSZAÁLLÍTÁSÁÉRT!

Segítek Orbán Viktornak, mert a móri vérengzés után úgy nyilatkozott, hogy „El kell gondolkodni a halálbüntetés visszaállításáról”, tavaly pedig a kaposvári trafikos gyilkosság után mondta konkrétan ezt:
A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani! Ezzel foglalkozni kell, és világossá kell tenni a bűnözők számára, hogy Magyarország semmitől sem riad vissza, hogyha arról van szó, hogy megvédjük a saját polgárainkat.

Számolta valaki, hogy közben hány ártatlan ember halt meg?
Ezért döntöttem úgy, hogy ismét aláírásgyűjtést kezdeményezek a következő kérdéssel, mert 1994-ben ezt lesöpörte az akkori politika!

Akarja-e Ön a HALÁLBÜNTETÉS visszaállítását?

A média természetesen erről nem fog hírt adni, mert ők csak a jelentéktelen hatásvadász dolgokon szeretnek csámcsogni. Ha valóban jogállamban élünk, akkor ezt nem lehet semmilyen indokkal elutasítani. A nagy kérdés, hogy Magyarország tényleg jogállam-e, és nem mellesleg az is, hogy a halálbüntetést állítólag támogató pártok, valamint a miniszterelnök az ügyet felkarolja-e, hogy pontot tegyünk a végére, amire a tavaly őszi népszavazással egy időben jó alkalom adódott volna!

Mivel a kérdés valójában sem jogszabályba, sem alkotmányba vagy alaptörvénybe, de még uniós szabályba vagy egyezménybe sem ütközött, ezért bátran melléállhattak volna a politikusok!
Sőt még az ellenzők által is támogatható lett volna, mert így legalább kiderült volna, hogy mennyi ellenzője van, és akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a magyar emberek mit akarnak.

A halálbüntetés kérdése arról is szól, hogy a magyar társadalomnak megadatik-e a rendszerváltás utáni állítólagos „demokráciánkban”, hogy tudassa a hatalom birtokosaival: maga akar dönteni ebben a témában, nem pedig a mellébeszélő politikusokra és az uniós bürokratákra bízza a választ.

Legalább egyszer meg kell adni a lehetőséget mindenkinek - ráadásul egy nagyon fontos kérdésben -, hogy a szíve szerint döntsön, és erről igennel vagy nemmel szavazzon is. Ezzel bebizonyíthatják a magukat elkötelezettnek tartó jobboldali pártok, hogy támogatják ezt az általuk is fontosnak tartott ügyet, és meggyőzik az Európai Uniót, hogy a magyar népnek nem parancsolhatnak! De mivel ők sem támogatják, így megint rajtakapjuk őket azon, hogy csak hazudoznak a szavazatok megszerzéséért...

Azt bátran leszögezhetjük, hogy egy egészséges ember és egy normálisan működő társadalom nem az aljas és brutális gyilkosok érdekeit védi, hanem az ártatlan, védtelen és kiszolgáltatott áldozatok életét.
Aki egyetért, CSATLAKOZZON, töltse le és írja alá a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest

MOST VAGY SOHA!

Tóth Tamás – akinek egyetlen fiát megölték az aljas gyilkosok