Hogy is mondta Orbán? Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek! Sajnos ez tényleg így van…

Hogy miért mondom ezt?
Mert tavaly ősszel sorsdöntő lehetőség előtt álltunk a népszavazás miatt, de nem az egyébként félrevezető migráns kérdés ügyében, amit úgy toll le a torkunkon Brüsszel, ahogy csak akar, hiszen a pénzt onnan csapolja a kormánypárt „vállalkozói” gépezete. És továbbra is onnan fogja, hiszen máshonnan már nem nagyon tudnak ellopni semmit…

Egy sokkal égetőbb kérdés tehette volna fontosabbá ezt a napot és a népszavazást, nem az, ami volt, és amiről az egész szólt. Mert az nem rólunk, a társadalomról és az érdekeinkről szólt, hanem a 20 milliárdos kampányköltség lenyúlásáról, és a következő választás propagandájáról, no meg persze a statisztikákról.
És mi csak statisztának kellettünk volna abba a történetbe, a népszavazásnak csúfolt nemzeti átverésbe…

Mert lehetett volna igazi tétje is egy valódi, fontos, és a társadalom többségét izgató kérdéssel, de ezt nem akarta a fidesz! Mentségükre legyen mondva, nem csak ők, hanem soha, senki sem a politikai palettán, még a Jobbik sem, még mielőtt valaki felszisszenne ezen!
Ez a kérdés nem más, mint hogy akarja-e a magyar társadalom, hogy a halálbüntetést visszaállítsák?

Röviden nyugtázhatjuk, a magyar nép dönteni akar ebben, de a pártok és a politikusok ezt nem nagyon szeretnék!
VAJON MIÉRT…?!
Még a 'nagy' Orbán Viktor sem szeretné ezt, csak akkor, ha ezt a választókkal kell elhitetni a népszerűség növelése érdekében. Mert mit is mondott ő maga személyesen, a nagy nyilvánosság előtt már nem egyszer?

HÁT ERRŐL AKKOR ENNYIT... Üdv Viktor az öszödi beszédek világában - mondaná a másik senkiházi!

Az emlékezetes móri vérengzés után Orbán még úgy nyilatkozott, hogy „el kell gondolkodni a halálbüntetés visszaállításáról”! A kaposvári trafikos tragédia után 2015-ben pedig ezt mondta konkrétan egy sajtótájékoztatón:
A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani! Ezzel foglalkozni kell, és világossá kell tenni a bűnözők számára, hogy Magyarország semmitől sem riad vissza, hogyha arról van szó, hogy megvédjük a saját polgárainkat.

Tavaly ősszel jó alkalom lett volna arra, hogy a szaván fogjuk őt és bebizonyítsa, hogy tényleg komolyan gondolja az állampolgárok megvédését, és nem csak a migránsoktól, hanem a gyilkosoktól is! Mert szerintünk ez elég súlyos és lassanként mindennapi probléma!
Azt reméltük nem riad vissza attól, hogy fel merje tenni azt a kérdést is a kvóta népszavazás szavazólapjára, hogy: Egyetért Ön azzal, hogy a halálbüntetés visszaállításáról népszavazással döntsünk?

Mert ha tényleg komolyan gondolta, nem pedig csak kampányszövegnek szánta volna a nyilatkozatait, akkor meg kellett volna tenni ezt a lépést, és lehetőséget kellett volna biztosítani a magyar népnek a társadalmat már évtizedek óta feszítő, és a nagy többség által támogatott kérdés eldöntéséhez!
DE EZT A LEHETŐSÉGET SEM ADTÁK MEG NEKÜNK, ahogy sok mást sem…

Végül pedig íme a levél, ami ezt bizonyítja, amit Orbán Viktoron kívül elküldtem még a Magyar Kormánynak és a Fidesz frakciónak is, ne hogy azt mondják, ők nem tudtak róla.
De hiába volt, mint minden, amit a politikusokra várva szeretnénk elérni!
 

Csak jelzem, hogy természetesen még válaszra sem méltattak sehonnan sem!!! Ne szólj szám, nem fáj fejem…
Ezek után van még értelme bármire várni, vagy megbízni bennük?
CSAK MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK!

Ezért töltse le és írja alá a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest