Eljött az ideje, hogy végre érvényesítsük a saját akaratunkat a társadalmat már régóta feszítő kérdésben.

Eljött az ideje annak, hogy a magyar nép végre egyszer érvényesítse a saját akaratát! A társadalmat már évtizedek óta feszítő kérdés napirendre tűzésének itt az ideje: LEGYEN ÚJRA HALÁLBÜNTETÉS, VAGY NEM?!

2016-ban egy súlytalan, és az Európai Uniót sem érdeklő kérdésben tartott mindenáron népszavazást a kormány, nyilvánvalóan propaganda és pénzlenyúlási célzattal. Pedig ennél jobb alkalom nem is lehetett volna arra, hogy értelmet adjunk a népszavazásnak, és ezzel egy időben eldönthesse a magyar nép arról is, hogy AKARJA-E ÚJRA A HALÁLBÜNTETÉS BEVEZETÉSÉT, VAGY NEM?!

Hiába írtam Orbán Viktortól kezdve az összes fideszes potentátnak, ők - a szavak ellenére - nem akarták ezt, és még válaszra sem méltattak!
Pedig semmi akadálya nem lett volna a kérdés népszavazásra bocsátásának, mert az csakis a magyar kormányon múlik, mivel ez is ugyanúgy nemzetközi szerződésbe, az EU alapokmányába ütköző kérdés lett volna, mint az övéké.

Az tény, hogy azt sem szeretné a magyar nép, de Brüsszel ezzel - ahogy eddig - ezután sem fog sokat törődni. Legfeljebb szembe lehet menni az Unió akaratával, és ki lehet kényszeríteni az önrendelkezés lehetőségét, hogy megőrizzék az Uniós egységet, ami Anglia kilépése óta megtépázódott. És ezt ugyanúgy megtehettük volna a halálbüntetés visszaállításának kérdésében is, mert akkor legalább a nagyobb részvétel miatt érvényes lett volna a népszavazás! De úgy tűnik, ez nem érdekelte a fideszt…

Ellenben velük, mi tényleg nem szeretnénk semmilyen betelepítést, mint ahogy annak sem örülünk, hogy a halálbüntetés megszüntetéséről nem kérdeztek meg 28 évvel ezelőtt senkit, és azóta sem engedték, hogy végre mi, a magyar nép dönthessenek ebben!
Ezért jött el az ideje helyrehozni a problémát, és megkérdezni azt, hogy MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET?

Ha a kormány akarta volna, akkor a betelepítési kvótával egy időben a halálbüntetésről is népszavazhattunk volna! És mivel mind a két kérdés az Uniós alapokmányokba ütközik, még jól meg is fért volna együtt a szavazólapon, így a népszavazás megtartását és a költségeit sem befolyásolta volna ez.

Vagyis egy füst alatt elintézhető lett volna mindkét probléma, utána pedig ráértünk volna mérlegelni és kivárni, hogy mi lesz erre az Európai Unió reakciója. De bármi is lett volna az, a végső döntés joga nálunk van, hiszen Magyarország egy független és - állítólag - demokratikus ország!
És ne is hivatkozzunk másra, mint amit a kormány és a miniszterelnök már unalomig ismételt: „Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék”, ezért népszavazzunk a halálbüntetésről is! Ennyi…

De most már ne várjunk tovább, mutassuk meg, és üzenjük meg a halálbüntetés kérdését is ne csak Brüsszelnek, hanem a magyar országgyűlésnek is, hiszen ez sokkal súlyosabb társadalmi és közbiztonsági probléma, mint a magyar és brüsszeli bürokraták kvóta számháborúja.

Mert a magyar nép már nagyon szeretne dönteni ebben a kérdésben, amit azért sem kellene tovább akadályozni, mert Orbán Viktor már a móri vérengzéskor is azt nyilatkozta, hogy el kell gondolkodni a halálbüntetés visszaállításáról! Két éve pedig a kaposvári trafikos tragédia után konkrétan ezt mondta: „A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani! Ezzel foglalkozni kell, és világossá kell tenni a bűnözők számára, hogy Magyarország semmitől sem riad vissza, hogyha arról van szó, hogy megvédjük a saját polgárainkat.

De sajnos ismerve a miniszterelnököt erre hiába is várunk, hiszen ő maga hangoztatta és már sokszor be is bizonyította, hogy ne arra figyeljünk, amit mond, hanem arra amit csinál!
És mivel ebben az ügyben soha nem csinált még semmit, nyilván nem is gondolta komolyan amit mondott, csak pillanatnyi reklám és kampány fogásnak szánta és dobta oda a médiának  - mint már oly sok dolgot…

Ebből pedig az következik, hogy Orbán sem gondolja komolyan az állampolgárok megvédését, ahogy a Gyurcsány, Horn, vagy Antall kormány sem tette. Ugyan úgy megriad ő is már annak a gondolatától is, hogy a népet komolyan véve fel merje tenni a halálbüntetés kérdését népszavazásra…

Mert ha tényleg komolyan gondolta volna, és nem csak hatásvadász kampányszövegnek, akkor megtehette volna már ezt a lépést, és lehetőséget biztosíthatott volna a magyar népnek legalább ennek a kérdésnek az eldöntéséhez! De ezt a minimumot ő sem fogja magától soha megtenni, ahogy a cimborái sem!

Véssük jól az emlékezetünkbe a miniszterelnök kinyilatkozását, miszerint „Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek”, mert ez a rövid mondat nem más, mint Orbán tömör őszödi beszéde, amiben Gyurcsánynál sokkal frappánsabban és hosszabb köntörfalazás nélkül kimondta, hogy ő is csak egy hazug politikus…
Ha valamiben, akkor ebben tényleg jobb volt, mint az elődje!

Ezért úgy döntöttünk, hogy a halálbüntetés kérdése többé ne legyen elkerülhető, és népszavazás dönthessen róla, a 2018-as országgyűlési választáson kerítünk rá sort, amihez megkezdtük az aláírások gyűjtését, hogy végre komolyan vegyék a társadalom igényét a halálbüntetés visszaállítására!

A felhívás így szól: Akarja-e Ön a HALÁLBÜNTETÉS visszaállítását!

Orbán Viktornak és a Fidesznek elég lenne pár nap arra, hogy ezt a problémát végleg megoldják, de mégsem teszik, csak a propaganda kampány miatt beszélnek róla!

ÉN VISZONT 25 ÉVE, A FIAM BRUTÁLIS MEGGYILKOLÁSA ÓTA HARCOLOK
A HALÁLBÜNTETÉS VISSZAÁLLÍTÁSÁÉRT!

Most végre kiderülhet, hogy mennyire veszik itt komolyan a demokráciát, és mennyire fontos egy politikusnak a szavahihetőség, vagy a pénzen és a hatalmon kívül tényleg nem érdekli őket semmi, különösen nem a nép akarata?
Sajnos minden jel és az elmúlt évtizedek egyértelműen arra utalnak, hogy amíg a nép zsírján hízhatnak és dőzsölhetnek, meg az Unióból tömhetik a zsebüket, addig nem lesz itt se rend, se jólét se biztonság, és halálbüntetés sem, de nem lesz soha vége a migránsok áradatának sem!

CSAK RAJTUNK MÚLIK, HOGY EZ NE ÍGY LEGYEN!

Tóth Tamás – aki már semmit nem veszthet, mert a fia gyilkosok áldozata lett...