Halálra ítélni csak minden kétséget kizáróan bizonyított, aljas indokból vagy nyereségvágyból végrehajtott szándékos gyilkosság elkövetőjét lehet.

Itt az ideje elgondolkodni a halálbüntetés visszaállításáról. Számolta már valaki, hogy amióta szép csendben eltörölték a rendszerváltáskor, hány ártatlan ember halt meg?
És hányszor lesöpörte már az uralkodó politika az asztalról ezt a fontos kérdést?
A gyilkos mindig élvezik a hatalom védelmét, miközben az emberek alkotmányos jogait sem a kormányok, sem pedig a parlament nem veszi figyelembe! Nem adják meg a népszavazás lehetőségét számunkra, hogy egyszer végre mi is döntsünk valamiben!

Azt a kérdést, hogy legyen-e HALÁLBÜNTETÉS, nem szabad tovább kerülgetni, és nem a hazai vagy az Uniós bürokratáknak, hanem demokrácia lévén, a magyar népnek kell ezt eldönteni!
Mert dönteni kell, ha nem akarunk újabb és újabb olaszliszkát, ároktői, móri, veszprémi, budapesti, kaposvári, pécsi, tatai, hosszúpályi, népligeti, borsodnádasdi vagy további brutális gyilkosságokat, amiket egy ilyen jogállamban már-már passzióból követnek el a bűnözők.

A halálbüntetést ellenzők pedig tényleg azt gondolják, hogy ők az élet pártján állnak? Van olyan ember, aki el tudná felejteni azt, ha valaki kegyetlenül megölné a hozzátartozóját? Már most megmondjuk ezeknek az érzéketlen és antihumánus álszenteknek, hogy NEM!!!
Ideje lenne már azt is megérteni, hogy nem attól lesz valaki életpárti, ha az aljas gyilkosokat védi és mentegeti, hanem akkor, ha az emberi élet ártatlanul való kioltása ellen minden lehetséges eszközt felhasznál! Többek között a halálbüntetés ősi és jól bevált módszerét, az elrettentés és a megelőzés érdekében, amit az álhumánus európa eltörölt, ránk szabadítva ezzel a gátlástalan bűnözést, és az ezzel járó állatias viselkedést…

Ne engedjük, hogy a hatalom mindig figyelmen kívül hagyja a többség akaratát, és az érdekek győzzenek az értelem helyett meg az emberek felett. Elég volt az igazságtalanságokból!
Eljött az idő, hogy a társadalom összefogjon a pártokkal szemben, és győzzön a politikusok hatalma felett!
Csatlakozzon és terjessze ezt a felhívást, hogy összefogjon az ország, és gátat szabjunk az egyre jobban elharapódzó bűnözésnek.

FOGJUNK ÖSSZE, és aki egyetért, az CSATLAKOZZON HOZZÁNK, OSSZA MEG, LÁJKOLJA ÉS TERJESSZE AZ OLDALAINKAT, töltse le és írja alá a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest