A GYILKOSSÁGOKRA NINCS MENTSÉG! Ezt a halálbüntetés ellenzőinek is meg kell érteni…

Sokan hevesen agitálnak a halálbüntetés ellen arra hivatkozva, hogy a téves ítélkezés lehetősége mindig fennáll. Ez így nem csak butaság, de nagyon hamis érvelés is, már csak azért is, mert ebben az országban ártatlanul még soha senkit nem végeztek ki – és most tekintsünk el az ötvenes évek politikai pereitől. Ha közülük bárki tudna ilyenről, akkor az most azonnal közölje, ne pedig félrebeszéljen és hazudozzon!

A normális ember nem bűnöző, és nem is bűnözésből akar élni, ezért igen kicsi az esélye annak, hogy egy bíró tévesen fogja elítélni - főleg halálra -, mert nem is kerülhet a bűnüldözés terepére. De ha valaki akár egy kis pitiáner bűnöző, akkor már a bűnüldözők célpontja lesz. Ezért igenis lenne visszatartó ereje a halálbüntetésnek, mert ha normálisan gondolkodik valaki, akkor azt mondaná magának: nem éri meg gyilkosságokat elkövetni, mert akkor benne van a pakliban, hogy legrosszabb esetben akár halálra is ítélhetik!

És a móri esetet se kellene minduntalan felhozni, hiszen ott a gyenge nyomozói munka már rég kiderült, és azokból se lett halálos ítélet! Vagy talán sajnálni kellene a társadalomnak a sokszorosan visszaeső és erőszakos bűnözőket? Éppen elég kártérítést kell fizetni nekik a börtönben 'elszenvedett kellemetlenségeikért', és még el is kell tartani őket a luxusbörtönökben…

Tehát nagyon rossz és igen hibás érv a halálbüntetést ellenezőtől, hogy mi van, ha téves ítélet születik? Ha majd netán lenne egy ilyen valaha, akkor kell feltenni ezt a kérdést. Egyébként pedig, ahogy mondtuk is, NEM KELL BŰNÖZNI EMBEREK!
És ezzel meg is van oldva a probléma…

Akik így gondolják, azok CSATLAKOZZANAK HOZZÁNK, töltsék le és írják alá a gyűjtőívet,
és OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz is: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest