Tóth Tamás vagyok, és korábban Sárszentmihály polgármestere voltam.

Egyetlen gyermekemet 1992. november 8-án brutális rablógyilkosok megölték. Az egyik gyilkos még most is élvezi a politikai hatalom védelmét!
Sajnos a választópolgárok alkotmányos jogait a mindenkori kormányok és parlamenti többség nem veszi figyelembe, és a népszavazás lehetőségét nem adják meg számunkra a halálbüntetés kérdésében, hogy végre egyszer valamiben mi is dönthessünk!

A politika érzéketlenségére jellemző a tűrhetetlen közbiztonság, az elanyagiasodott egészségügy, a civilizált országhoz méltatlan oktatási rendszer, a tudomány és a művészek állami szintű elhanyagolása, de sorolhatnám még a tönkretett mezőgazdaságot, a cserbenhagyott vidéket, a lepusztított ipart, valamint az elhibázott lépések és intézkedések sokaságát, vagy az ellopott, kiárusított nemzeti vagyont...
Állandósult a munkanélküliség, a nyugdíjkorhatárt felemelték, az életszínvonal sokaknál pedig a nyomor, ezalatt egy szűk politikai és gazdasági érdekcsoport élvezi a kiugróan magas bevételeket a mindennapos a korrupciónak köszönhetően, miközben az utcákon egyre több a brutalitás!

A történelemből már jól tudjuk, hogy az ilyen politikai hatalmakat előbb-utóbb elsöpri a nép, hiszen a jog erkölcs nélkül nem más, mint önkény! Nem kívánok forradalmat, mert abban is csak az ártatlan emberek szenvednének. Rendet, valódi rendszerváltást, és teljeskörű elszámoltatást szeretnék, hogy végre olyan emberek legyenek a döntéshozók, akik tényleg a hazánk és az emberek érdekeit viselik a szívükön, és képviselik azt a legvégsőkig!
Ezért döntöttem úgy, hogy 25 év után újra ELINDÍTOM AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉST A HALÁLBÜNTETÉS VISSZAÁLLÍTÁSÁÉRT - immár a Rend és Elszámoltatás Párt soraiban!

Végre komolyan kellene venni a társadalom igényét, ezért NÉPSZAVAZÁSSAL KELL ELDÖNTENI A HALÁLBÜNTETÉS BEVEZETÉSÉT! Nem kívánom elvenni senkinek az éltét, de százak vagy ezrekét szeretném megmenteni azzal, hogy legyen végre visszatartó erő a gátlástalan gyilkosok előtt!
És siettetni sem kell semmit, mert halálra ítélni csak minden kétséget kizáróan bizonyított, aljas indokból vagy nyereségvágyból végrehajtott szándékos gyilkosság elkövetőjét lehet!

Számolta már valaki hány ártatlan ember halt meg, amióta a megkérdezésünk nélkül eltörölték a halálbüntetést? És hányszor söpörte már le az asztalról ezt a fontos kérdést az uralkodó politika?
Miközben a gyilkosok mindig élvezik a hatalom védelmét, közben az emberek alkotmányos jogait figyelembe se veszi a parlament! Nem adták meg sosem a népszavazás lehetőségét nekünk, hogy egyszer végre mi is dönthessünk valamiben!

Azt a kérdést, hogy legyen-e HALÁLBÜNTETÉS, már nem szabad tovább kerülgetni, különben még jobban elszabadul a pokol. És erről nem a hazai vagy az Uniós bürokratáknak, hanem a magyar népnek kell egyszer, s mindenkorra dönteni!
Mert dönteni kell, ha nem akarunk újabb és újabb olaszliszkát, ároktői, móri, veszprémi, budapesti, kaposvári, pécsi, tatai, hosszúpályi, népligeti, borsodnádasdi és további brutális gyilkosságokat, amit a gyenge törvények miatt már-már passzióból követnek el a bűnözők.

Ennek egyszer, s mindenkorra véget kell vetni, ezért a Rend Párttal együtt ajánlom magamat, a meglévő energiámat, az emberségemet és a kikezdhetetlen tisztességemet e fontos ügy megvalósítása érdekében.
A rendszerváltás tőlem már elvette az életem értelmét, az egyetlen FIAMAT, ezért engedjék meg, hogy Önökért dolgozzak és képviseljem az érdekeiket, hogy ilyen másokkal ne történjen meg!

Aki egyetért velem, CSATLAKOZZON HOZZÁNK, és töltse le és írja alá az aláírásgyűjtő ívet,

OSSZA MEG, LÁJKOLJA ÉS TERJESSZE AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

és csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkbe: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest

MOST RAJTUNK MÚLIK, HOGY MI LESZ A JÖVŐ!

Tóth Tamás – akinek már nincs vesztenivalója...