A Fideszt is csak a választás megnyerése érdekli, de hogy mit akar a magyar nemzet, az már nem izgatja, legfeljebb az egyre unalmasabb propagandaszövegekben…

A Fideszt is csak a következő választás megnyerése érdekli, de hogy mit akar a magyar nemzet, az már nem izgatja, legfeljebb az egyre unalmasabb propaganda szövegekben… Sajnos ezt a személyes tapasztalat mellett az egyértelmű tények is végérvényesen bebizonyították!
Ha a lentebbi levelet elolvassák, amire még csak egy lerázó viszontválaszt sem kaptam, akkor megértik, hogy a politika, a parlament és az ott ülő politikusok csakis azért vannak, hogy élősködjenek rajtunk és 4 évig hazudozva becsapjanak bennünket, miközben csak azon dolgoznak, hogy ennek ellenére mégis elmenjünk újra rájuk szavazni!

Az már egész biztos, hogy a halálbüntetés visszaállítását rajtunk, a társadalom többségén kívül semelyik politikus vagy párt nem szeretné! Hiába minden erőfeszítés arra, hogy Brüsszelnek ezzel kapcsolatosan beintsünk, senki nem akarja ezt a magyar parlamentben. Pedig hányszor hallottuk már, hogy 'MUTASSUK MEG BRÜSSZELNEK...'
Ezért nincs más választásunk, nincs mire és kire tovább várni, nekünk kell a kezünkbe venni a halálbüntetés ügyét, amiből nem szabad semmit engedni, és egy tapodtat sem hátrálni!!!

Csak a tisztánlátás kedvéért jelezném, hogy a sokak által nemzetinek gondolt Jobbik már néhány évvel ezelőtt nemet mondott a halálbüntetés bevezetésére, hiába kértem személyesen őket is arra, hogy álljanak a kérdés mögé.
Azért is bátorkodtam őket ezzel megkeresni, mert addig mást sem hallottam tőlük, mint a halálbüntetés visszaállításának követelését. Vajon miért van az, ha konkrétan lépni is lehetne és kellene ebben az ügyben, már rögtön nem annyira fontos nekik sem?! CSAK SZAVAKBAN FONTOS NEKI IS – népszerű propaganda célból…

Ahogy a Fidesznek is, hiszen maga Orbán Viktor volt az, aki kijelentette nem egyszer, hogy a halálbüntetés visszaállításának lehetőségét napirendre kell venni! Persze náluk is CSAK SZAVAKBAN – mert ha lépni kellene erre, akkor már ők is csak visszakoznak!!!
Orbán tavaly előtt konkrétan ezt mondta: A halálbüntetés kérdését Magyarországon napirenden kell tartani! Ezzel foglalkozni kell, és világossá kell tenni a bűnözők számára, hogy Magyarország semmitől sem riad vissza, hogyha arról van szó, hogy megvédjük a saját polgárainkat.

Persze ők is visszakoztak, mert csak hazudtak, hiszen erre egy vissza nem térő alkalom adódott tavaly, hogy a kvóta népszavazásnak értelmet adjanak – és ezzel jelentőséget is, no meg eredményes részvételt – oly módon, hogy felteszik végre a szavazólapra a társadalmat 28 éve leginkább izgató kérdést: hogy AKARUNK-E ÚJRA HALÁLBÜNTETÉST?

A mostani aláírásgyűjtési kezdeményezésbe azért vágunk bele, hogy felhívjuk a kormány és Orbán figyelmét: a társadalomnak joga van dönteni ebben a kérdésben, és mivel az eddigi megnyilatkozásaik alapján erre a Fidesz, és különösen annak első számú vezetője is nyitott volt szavakban, itt az alkalom, hogy pontot tegyünk a dolog végére. Ráadásul ez nem kerül most semmibe, még külön procedúrába sem, hiszen az áprilisi országgyűlési választás során dönthet majd erről az ország.

Tehát ahogy ezt lentebb olvashatják, a fidesszel is ugyanúgy jártam tavaly, mint korábban a jobbikkal, annyi különbséggel, hogy ők még csak szóra sem méltattak! Hát ennyit ezekről, meg a nagyszerű politikusokról. A többi hulladék pártról már említést se teszek, hiszen azok még ennél is rosszabbak és ostobábbak…

Sajnos ezért a tavaly őszi fideszes népszavazásnak így semmi értelme nem volt, hiszen abban a formában és kérdéssel gyakorlatilag csak a fideszes propagandagépezet megnyugtatásáról szól, hogy lesz-e majd elegendő támogatójuk 2018-ban? Még mielőtt majd valaki emiatt nemzetárulónak, migráns barátnak meg hasonló marhaságnak nevezne, azoknak arra az interjúra hívnám fel a figyelmét, amit meglepő módon se idézni, sem pedig reklámozni nem szoktak se most, se korábban, sehol ebben az egyébként elég erőteljes propaganda időszakban (még az ellenzéknek nevetett bohócok körében és sajtójukban sem!).

Mert a tisztánlátáshoz elengedhetetlenül fontos, amit maga Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára egy nyilatkozatában is elmondott: „ha a népszavazás érvényes lesz, akkor törvény akadályozza majd meg, hogy az unió olyan személyeket erőszakoljon Magyarországra, akiket nem akarunk befogadni.
Az erről szóló írást ITT LEHET ELOLVASNI!

Tehát a Fidesz semmi mást nem akar tavaly azzal a 20 milliárdot felemésztő értelmetlen kampánnyal csak azt, hogy ők dönthessék el, kik telepedhetnek le Magyarországon. Vagyis tovább folytatnák az igazi hazaárulást, amit néhány éve már egyre pofátlanabb léptékben elkezdtek azzal, hogy pénzért bárkinek magyar állampolgárságot adnak, de leginkább a bűnözőknek!!!
Hát mi ez, ha nem a legaljasabb hazaárulás, ami rendkívül alávaló és visszataszító, hiszen pénzért, ráadásul tisztán a saját gazdagodásuk érdekében teszik!

Arról nem is beszélve, hogy azt sem tudjuk kiket szabadítanak a magyar nemzet nyakába tízezrével, de az nyilvánvaló, hiszen már sokszor kiderült, hogy ezek főleg gyanús, nem egyenes úton járó, és nem is tiszta erkölcsű személyek – hasonlóan azokhoz, mint akik erre lehetőséget adnak…

Tehát a halálbüntetés kérdésében, mint általában minden, nem maradt más lehetőség, csak a régi jól bevált módszer: MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCSEN!
Ha azok nem hajlandók semmit sem tenni, akiknek ez nem csak joga, de kötelessége is lenne, hogy a társdalom elvárásának és kívánalmának megfelelően meghozzák a szükséges döntéseket és intézkedéseket, akkor nincs miért várni rájuk, nekünk kell a kezünkbe venni a nemzet többsége akaratának érvényre juttatását!

Itt van az a levél, ami mindent elárul. Ettől kezdve nincs mit magyarázni, a bizonyítvány ezzel ki lett állítva!
 

Akinek elege van mindebből, és a 28 éve tartó szemfényvesztéséből, a hazugságokból és a társadalom nyakán élősködő gazemberekből, az CSATLAKOZZON, hogy számon kérjük őket, és helyettük hozzuk meg a szükséges döntéséket!
Ezért töltse le és írja alá és adja tovább másoknak is ezt a gyűjtőívet!

Postázási cím: 1426 Budapest, Pf.: 122.

OSSZÁK MEG, LÁJKOLJÁK ÉS TERJESSZÉK AZ OLDALAINKAT IS:
http://halalbuntetest.hu
https://facebook.com/HalalBuntetest
http://rendpart.hu
https://facebook.com/RendPart

Csatlakozzon az ügy érdekében a nyílt Facebook közösségünkhöz: https://facebook.com/groups/HalalBuntetest