Volt egy életem 20 éves koromig, aztán minden megváltozott!

Éppen az írásbeli és szóbeli érettségi között voltam 1995. május 21-et írtunk. Vasárnap volt, és a ballagási képeket szerettem volna megmutatni a nagyszüleimnek. Édesapámmal indultunk el Zuglóba, akivel az előző nap mentünk volna (!), csak akkor esett az eső, és Hitchcock a Pszicho című krimijét (!) is meg szerettem volna megnézni…

Aztán odaértünk, de nem tudtuk kinyitni a kerti kaput. Hiába csengettünk, senki nem jött ki, ezért bemásztam, majd felmentem a lépcsőn, és benyitottam a bejárati ajtón.
Az a kép ami ott fogadott örökre az agyamba és a retinámba égett. A Papán majdnem keresztülestem mikor beléptem, láttam, hogy a földön fekszik és minden csupa vér. Akkor elhitettem magammal, hogy nincs baj, majd jön a mama és segít neki. De őt nem láttam sehol, csak a nagy csendet hallottam.

Helyszínelés a gyilkosság után

Visszamásztam apuhoz az utcára, és nagyon menni akartam onnan. Apu látta rajtam, hogy valami nincs rendben, ezért ő is bement a házba, én meg csak ott álltam és vártam. Aztán kijött és megkérdeztem mi történt. Akkor elmondta, hogy ott fekszenek és nem élnek.
Ekkor tudatosult, hogy ez így van és kiabálni kezdtem. Igazából tudtam én mi a helyzet, csak még szerettem volna picit nyugalmat, így védekezve a valóság ellen.

Utána jöttek a hatóságok, a nyugtatók, a kihallgatások, az írásbeli érettségi, a temetés a fehér ruhás rendőrökkel, aztán újabb kihallgatások, és folyamatosan a BIZONYTALANSÁG, ami végigkísérte az egész fiatalságomat.
Nem volt meg a gyilkos, így bárki lehetett a potenciális elkövető. Apum nem adta fel, folyton kereste a rendőröket évek hosszú során át és érdeklődött a semmi után. Telefonálgatott, bejárkált a Teve utcába, mert eltelt 19 év, és nem volt gyilkos, de olyan nap sem, amikor ne ez lett volna a téma nálunk.

A gyilkos kés

Közben született két gyönyörű gyermekem, és nekik ezt elmondani kőkemény dolog volt. Közben a bizalmatlanságom egyre nőtt az embertársaim iránt, de dolgoztam és éltem az életem a családommal, ahogy tudtam. De aztán jött a pánikbetegség és tarolt.
Borzalmas volt, mert nem tudtam mindig kontrollálni, mindig fáradt voltam és nagyon szomorú. Szerencsére a család mellettem állt, és rájuk mindig számíthattam.

Aztán teltek az évek, míg végül jött egy telefon, hogy megvan a GYILKOS! Igen a gyilkos, mert most már nevezhetjük annak bárhol és bármikor. A neve WENZL CSABA LÁSZLÓ, akit tanúként vittek be, de aztán részletes beismerő vallomást tett. Később ezt a bíróságon visszavonta, és eskü alatt ártatlannak vallotta magát.
Ezután következett az eljárás tortúrája, és szembe kellett vele néznünk, de azt senkinek sem kívánom!

Az ügyvédje szerint semmit nem bizonyít, hogy W. Lászlónak több cigarettacsikken azonosították a DNS-ét.

Tárgyalás tárgyalást követett, és ő tovább szórakozott, rabolta a bíróság idejét, játszott az idegrendszerünkön, és mi tehetetlenek voltunk, pedig lettek volna ötleteim. Bevallom, hogy a bírónő többször megfedett, mert nem bírtam hallgatni az ostoba hazugságait, és a gyilkost védő ügyvédet sem, ahogy az ügyfele jogait hangoztatja.
Embert próbáló volt ez nekünk is, és miután levetítették a helyszíni szemlét, a családját már nem láttuk többé. Később megtudtuk, hogy a neje beadta a válókeresetet, és a gyerekét nem láthatja.

Elsőfokon 19 év fegyházat kapott, amit ők természetesen megfellebbeztek, de utána a másodfok közel egy év múlva jóváhagyta az ítéletet. Sajnos voltak enyhítő körülmények, mint például az idő múlása (!), ezért legkorábban 12 év után már szabadulhat!
Azóta fegyházban van, ennyit tudok róla. Ez már sokkal jobb érzés, mint amikor csak egy fantomot gyűlölhettem. Most már a fantom végre arcot kapott, és én szívemből GYŰLÖLÖM őt azért, amit a papámmal és a mamámmal tett! És azért is, amit apummal és velem tett, amiért az akkor 16 éves húgomnak ezt meg kellett élnie.

A Szalai házaspár

Ez az ember biztos volt benne, hogy megússza, hiszen Erdélyből ideköltözött a 15. kerületbe, magyar állampolgár lett, és példamutató polgára volt ennek a társadalomnak. Mi pedig gyászoltuk a papáékat, és éltünk a bizonytalanságban egy fantom árnyékában.
WENZL CSABA pedig most üldögél a cellájában, biztos van mivel leköti magát, AZ ÁLLAM PEDIG ELTARTJA ŐT A MI PÉNZÜNKÖN!!! Ezt a mocsok férget etetik, itatják, ruházzák, és még szórakoztatják is, hogy jobban teljen az idő!

A lelkemnek és apuéknak is jó érzés persze, hogy már nem mászkál szabadon, de könyörgöm, nem azt érdemelné végre, amit ő is tett két másik emberrel, akik ráadásul jók voltak hozzá, akik sokszor és sokat segítettek neki?! Dehogynem pontosan azt, a HALÁLT!!!
Emberek! Mi néhányan, akikkel ilyen történt, megpróbálunk szembepisilni a széllel, és harcolni fogunk a HALÁLBÜNTETÉS visszaállításáért a hazánkban. Tudjuk, hogy az EU-ra hivatkozva nem engedik meg ezt, de ennek ellenére harcolni fogunk érte! Ha a migráció kérdésében lehet külön, ÖNÁLLÓ ÁLLÁSPONTJA Magyarországnak, akkor ezt a halálbüntetés kérdésében is meg lehet tenni, HA AKARJÁK! De úgy tűnik, ezt csak mondják, de mégsem akarják… Vajon miért?

Szemet szemért - fogat fogért...

Bízom benne, hogy ennek ellenére - mivel a többség is ezt kívánja! - sikerül majd elérni, hogy a hasonló mocskokat a halálra ítéljék, mint ahogy ők is tették ezt, az ártatlan áldozataikkal, az emberi életet nem tisztelve. Végül pedig szögezzük le, hogy

halálra ítélni csak minden kétséget kizáróan bizonyított, aljas indokból vagy nyereségvágyból véghezvitt szándékos gyilkosság elkövetőjét lehet!

Számtalan riport született már a tárgyalásokon és más helyszíneken, amiből kettőt nézzenek meg, amiből az első a tárgyaláson, a második pedig másnap készült. És köszönöm, hogy elolvasták ezt az írás is.
Azért pedig, hogy mielőbb célt érjünk, írják alá és minél több embernek juttassák el az aláírásgyűjtő íveket azért, hogy Magyarországon állítsák vissza a Halálbüntetést!

http://tenyek.hu/krimi/211500_cigarettaja-buktatta-le-19-ev-utan.html

http://atv.hu/videok/video-20160530-tetthely-1-resz-2016-05-27

Szalai Dóra – akitől a nagyszüleit vette el egy aljas gyilkos...

KÉRJÜK OSZA MEG MÁSOKKAL IS!